TARİHÇEMİZ

Anaokulumuz "İzzet Baysal Şehri" olan Bolu İlinin Babası Merhum İzzet Baysal Ailesinin hayırsever yeğeni, Ahmet BAYSAL ve eşi Solmaz BAYSAL ile Valiliğimiz arasında, Bolu ili Çıkınlar Mahallesi Bölgesinde Anaokulu ihtiyaç duyulması üzerine,  imzalanan protokol çerçevesinde yapımına başlanmıştır. Anaokulumuzun 19.04.2014 tarihinde inşaatına Y. Mimar Mine TUNÇOK SARIBERBEROĞLU tarafından hazırlanan özel projeye göre, 200 öğrenci kapasiteli olarak toplam 1.963m²alana 1132m²bahçe, 1 kat üzerine 5 Derslik, 1 Müdür Odası, 1 Müdür Yardımcısı Odası, 1 Öğretmenler Odası, Çok Amaçlı Salon, Mutfak, Yemekhane, Arşiv,  olarak  inşa edilmiştir.

Her 24 Kasım günü ilimize çeşitli kurumları yapıp bağışlayan Baysal ailesi bu geleneğini sürdürmüş

24 Kasım 2014 Pazartesi günü

Solmaz Ve Ahmet BAYSAL ailesinin katılımı ile Anaokulumuz eğitim – öğretime açılmıştır.

12.02.2015 2402